Societatea Romana de Yumeiho®

Societatea Romana de Yumeiho®(S.R.Y.) este singura institutie abilitata sa reprezinte, in Romania, interesele Centrului de Yumeiho® – Institutul International de Medicina Preventiva Practica din Tokyo – Japonia.

Este o asociatie profesionala nonprofit, nonguvernamentala, infiintata in anul 2000 la cerinta fondatorului terapiei Yumeiho®, dr. Saionji Masayuki.

    • Scopul principal al asociatiei profesionale este promovarea si acreditarea Terapiei Yumeiho® in Romania, precum si introducerea acesteia in conceptul de medicina integrativa. Pe plan profesional are sprijinul domnului prof. dr. Saionji Masayuki, fondatorul terapiei, maestru in masaj Shiatsu si Presopunctura, si al d-lui Hashimoto Shigeru, director al Institutului International de Medicina Preventiva Practica cu sediul in Tokyo – Japonia.
    • Organizeaza si sustine cursuri de initiere si perfectionare in Masaj Profilactic si Terapia Yumeiho®; absolventilor li se elibereaza, dupa caz, Atestate, Diplome sau Certificate de Perfectionare.
    • Ofera servicii cu caracter profilactic si curativ – respectiv aplicatii profilactice si terapeutice yumeiho precum si alte metode terapeutice manuale orientale.
    • Incheie contracte de colaborare reciproc avantajoase cu institutii, societati sau alte asociatii care gasesc interes in profilaxia propriilor angajati si in sustinerea terapiei coxale sau a metodelor terapeutice manuale.
    • Asigura informarea si pregatirea continua a practicantilor terapiei in scopul cresterii nivelului de performanta profesionala. In acest scop se organizeaza seminarii, stagii de pregatire, grupuri de studiu, conferinte, etc.

Presedintele Societatii Romane de Yumeiho® este sensei Iga Sorin – gradul 6 – reprezentant international al Institutului International de Medicina Preventiva Practica din Tokyo – Japonia.

Centrul de Yumeiho® din Tokyo, respectiv Institutul International de Medicina Preventiva Practica din Tokio (I.I.M.P.P.) este coordonatorul tuturor activitatilor legate de terapia yumeiho la nivel mondial. De asemenea, tot acesta reglementeaza activitatile de practica si instruire, respectiv scolarizare, in concordanta cu legislatia tarilor in care se desfasoara aceste activitati. In acest scop, institutul are instructori colaboratori, delegati prin contracte si scrisori de imputernicire, care raspund de buna desfasurare a activitatilor in plan regional (tari, continente) sau local (organizatii, grupuri de practicanti, orase, etc).

 

Contact S.R.Y.

Sorin Iga
Presedinte al Societatii Romane de Yumeiho

Tel: 0744.573.177;
E-mail:
sorin.iga@gmail.com